از آنجایی در هر پروژه امکان بروز اشکال وجود دارد ، وردپرس یک ابزار اشکال زدایی خاص و بسیار عالی طراحی کرده است که به طور پیش فرض روی تمام سیستم های مدیریت محتوا وردپرس با هر ورژنی نصب است. خوشبختانه وردپرس با یک سیستم خطایابی خاصی طراحی شده و با توجه به کد های استاندارد در هسته وردپرس ، فرایند خطایابی بسیار ساده است. اشکال زدایی وردپرس می توانند تمام اشکلات مربوط به پوسته ها و پلاگین ها ( افزونه ها ) را به شما نمایش دهند و در صورت امکان ، راه کاری برای رفع آن به شما پیشنهاد می کند تا با کد های استاندارد تر مشکل خود را رفع نمایید.
ابزار های خطایابی و اشکال زدایی ساخته شده در وردپرس :
1- WP_DEBUG :
wp_debug ثابت php ( یک متغیر ثابت جهانی ) که می تواند به عنوان ماشه اشکال زدایی وردپرس مورد استفاده قرار بگیرد. فرض بر این است که به طور پیش فرض خاموش است. معمولا امکان تنظیم خاموش و روشن کردن آن در فایل wp-config.php انجام می شود. برای فعال کردن یا غیر فعال کردن اشکال زدایی وردپرس وارد هاست خود شوید و سپس با مراجعه به file manager و مراجعه به ریشه هاست خود ( public_html ) فایل wp-config.php را پیدا کنید و آن را ویرایش نمایید و در صورت عدم وجود کد TRUE آن را اضافه کنید و در غیر اینصورت مقدار false را به true برای فعال کردن و مقدار true به false را برای غیر فعال کردن تغییر دهید.
define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG', false);
true برای فعال کردن و false برای غیر فعال کردن خطایابی وردپرس می باشد.
توجه کنید در صورتی که وب سایت شما مشکل خاصی ندارد ، توصیه نمی کنیم این مورد را روی یک سایت زنده و قابل نمایش برای دیگران فعال نمایید ، چرا که این مورد ممکن است اطلاعات حساسی را به بازدیدکنندگان شما نمایش دهد ، همانطور که می دانید سیستم خطایابی وردپرس ، تمام اشکال ها را در سایت نمایش می دهد.
فعال کردن wp_debug باعث نمایش تمام خطاهای php ، اطلاعیه ها و هشدار ها می شود، این مورد برای زمان هایی که php تغییر رفتار می دهد و یا وردپرس با صفحه سفید ( blank page ) مواجه شود کاربرد زیادی دارد.
با فعال شدن wp_debug سیستم اعلامیه وردپرس نیز فعال می شود که توصیه های وردپرس در آن نوشته شده است که معمولا نشان دهنده تابع جدیدی است که باید جایگزین شود.
2- WP_DEBUG_LOG :
WP_DEBUG_LOG باعث می شود که تمام اعلامیه ها و اشتباهات در یک فایلی به نام debug.log در مسیر /wp-content/ ذخیره شود. این مورد برای اعلامیه های خارج از صفحه نمایش مانند ajax یا wp cron کاربرد زیادی دارد. برای فعال کردن wp_debug_log از کد زیر استفاده نمایید :
define('WP_DEBUG_LOG', true);
3- WP_DEBUG_DISPLAY :
این هم همدم دیگری برای WP_DEBUG است که کنترل می کند که آیا پیام های اشکال زدایی در داخل صفحات HTML هستند یا خیر . به طور پیش فرض فعال است که تمام خطاها و هشدار ها را نمایش می دهد ، با غیر فعال کردن این مورد تمام خطا ها و هشدار ها مخفی می شوند. بهتر است غیرفعال کردن WP_DEBUG_DISPLAY در کنار فعال کردن WP_DEBUG_LOG باشد تا خطا ها داخل فایل ذخیره شوند. برای غیر فعال کردن WP_DEBUG_DISPLAY از کد زیر استفاده نمایید :
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);
4- SCRIPT_DEBUG :
فعال کردن script_debug وردپرس را مجبور به استفاده از نسخه های css و فایل های جاوااسکریپت اصلی به جای نسخه های minify شده است . این مورد زمانی کاربرد دارد که شما در حال آزمایش تغییر این فایل ها باشید. به طور پیش فرض غیر فعال است ، با دستور زیر آن را فعال کنید :
define('SCRIPT_DEBUG', true);
5- SAVEQUERIES :
فعال کردن این مورد موجب صرفه جویی در Query های پایگاه داده می شود که به صورت آرایه ای برای کمک به تجزیه و تحلیل آن نمایش داده می شود به طوری که هر درخواست چه مدت است که اجرا شده است و چه تابعی را فراخوانده است :
define('SAVEQUERIES', true);
نکته : این کار ممکن است تاثیر منفی در سایت شما داشته باشد ، بنابراین در صورتی که در حال خطایابی وردپرس نیستید این مورد را فعال نکنید.
افزونه های خطایابی وردپرس :
1- Debug Bar :
این افزونه منو Debug را به مدیریت وردپرس اضافه می کند که شامل اطلاعات مفیدی از خطا ها ، کش ها و query و دیگر اطلاعاتی که برای اشکال زدایی مفید است.
2- Debug Bar Console :
آن یک کنسول PHP/MySQL را به نوار اشکال زدایی اضافه می کند ( این مورد نیازمند به افزونه debug bar می باشد )
3- Log Deprecated Notices :
این افزونه لیستی مرتبط با فایل های منسوخ شده ، توابع و آرگومان های تابع را شناسایی و نمایش می دهد و در صورت در دسترس بودن تابع جدیدی معرفی می کند تا آن را جایگزین کنید.
4- Total Security :
این یک افزونه امنیتی وردپرس است و بهتر است در زمان نصب وردپرس آن را فعال کرد این پلاگین مشکلات امنیتی وب سایت شما را شناسایی می کند تا از نفوذ هکر ها جلوگیری کنید.
5- Query Monitor :
یک پلاگین وردپرس برای queries های پایگاه داده ، hook ها ، شرط ها ، درخواست های HTTP ، تغییر مسیر از جمله اشکال زدایی اتوماتیک AJAX و غیره می باشد.
من امیدوارم این مقاله مفید بوده باشد ، لطفا در صورتی که نظر و پیشنهاد و یا مشکلی در مورد این مقاله دارید در زیر صفحه آن را به اشتراک بگذارید.
2 نظر منتشر شده
با سلام ممنون مقاله کامل و خوبی بود
من افزونه بارگذاری خودکار تصاویر رو نصب کردم ولی این افزونه برای تصاویر با حجم بالا درست عمل نمیکنه! مشکل چیه؟ آیا زمان برای دانلود و آپلود کم میاره یا محدودیت سرور هست؟
این موارد رو هم فعال کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!
با سلام و احترام
از آموزش زیر استفاده کنید :
https://www.netaram.com/5-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AD%D8%AC%D9%85-%D8%A2%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/