مراحل ایجاد ایمیل در دایرکت ادمین تحت دامنه
ابتدا لازم است تا در مورد ایمیل اختصاصی وب سایت توضیحی دهیم و سپس نحوه ایجاد ایمیل در دایرکت ادمین و نحوه استفاده از آن را برای شما توضیح می دهیم. همانطور که می دانید دایرکت ادمین یک کنترل پنل هاست است که می توانید فایل ها ، ftp ، دیتابیس ها و ایمیل های خود را توسط آن مدیریت کنید. منظور از ایمیل اختصاصی تحت دامنه یعنی ایمیلی است که با نام وب سایت شما پایان می یابد ، با ساخت ایمیل اختصاصی در دایرکت ادمین شما دیگر نیازی به استفاده از سرویس های رایگان مانند یاهو ندارید ، شما می توانید ایمیل های خود را توسط وب میل های دایرکت ادمین یا نرم افزار های مدیریت ایمیل مانند outloock یا Mozilla Thunderbird یا نرم افزار های اندروید خود وصل کنید تا در هر لحظه به ایمیل های خود دسترسی داشته باشید و ایمیل های خود را پاسخ دهید. شما می توانید در دایرکت ادمین بسته به امکانات هاستینگ خود تا نامحدود ایمیل تحت دامنه خود ایجاد کنید و برای هر کدام محدودیت فضا تعریف کنید و آن را در اختیار پرسنل شرکت خود قرار دهید. این آموزش برای صاحبان وب سایتی که کنترل پنل آنها دایرکت ادمین می باشد کاربرد دارد.
نحوه ایجاد ایمیل در دایرکت ادمین :
برای ساختن ایمیل ابتدا وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید معمولا پورت ورود به دایرکت ادمین 2222 می باشد که برخی هاستینگ ها مانند نت آرام برای امنیت بیشتر این پورت را تغییر می دهند. مانند : yourdomain:2222 . پس از ورود به دایرکت ادمین از قسمت E-mail Management روی گزینه E-Mail Accounts کلیک کنید تا در این صفحه لیست ایمیل های ساخته شده در دایرکت ادمین را مشاهده نمایید.
در این صفحه شما علاوه بر مشاهده لیست ایمیل های از قبل ساخته شده امکان تغییر رمز ، تغییر حداکثر فضا ایمیل را نیز دارید و در همین صفحه نیز می توانید outlook setting را نیز دریافت کنید. برای ساخت یک ایمیل جدید روی Create mail account کلیک نمایید.
مانند تصویر بالا username همان نام ایمیل شما است ، شما باید یک رمز برای ورود به ایمیل وارد کنید و در قسمت Email Quota باید حداکثر فضا حجمی ایمیل را انتخاب کنید ، برای مثال ایمیل mostafa@yourdomain نتواند بیشتر از 50 مگابایت از فضا ایمیل شما استفاده کند. در قسمت Send Limit نیز شما می توانید حداکثر تعداد ایمیل روزانه را مشخص نمایید که برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل ها می توانید مقدار آن را روی 50 عدد تنظیم نمایید.
نحوه چک کردن ایمیل ایجاد شده در دایرکت ادمین :
پس از اتمام مراحل ساخت شما می توانید از چند روش ایمیل های خود را چک کنید ما در این مطلب در مورد استفاده از ایمیل از قبل ایجاد شده در دایرکت ادمین توسط وب میل به شما توضیح می دهیم. دایرکت ادمین به طور پیش فرض سه سرویس وب میل را به کاربران ارائه می کند که Squirrelmail و Roundcube نام دارند. از نظر بنده بهترین وب میل دایرکت ادمین Roundcube می باشد چراکه رابط کاربری زیبایی دارد و همچنین مشکلی با ایمیل های فارسی یا UTF8 ندارد. برای وارد شدن به محیط Roundcube ایمیل ابتدا به صفحه اصلی دایرکت ادمین خود مراجعه کرده و سپس از قسمت E-mail Management روی گزینه Webmail: Roundcube کلیک نمایید و نام کاربری و رمز عبور ایمیل خود را وارد کنید. مراحل تمام شد از ایمیل خود لذت ببرید :