رفع خطا Maximum Execution Time Exceeded وردپرس
گاهی اوقات در هنگام بروزرسانی قالب یا افزونه وردپرس با خطا Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded WordPress مواجه می شوید ، این خطا که دلیل تنظیمات فایل php.ini سرور است ، در واقع هر پردازشی در php در یک تایم مشخصی باید به پایان برسد ، چنانچه عملیات سیستم شما بعد از تمام شدن این زمان به پایان نرسد ، شما با خطا Maximum Execution Time Exceeded وردپرس مواجه می شوید و ادامه پردازش لغو خواهد شد ، در این مقاله قصد داریم تا در مورد رفع این مشکل توضیح بدهیم.
چرا خطا Maximum Execution Time Exceeded را دریافت می کنیم ؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا تحت زبان php است ، برای محافظت وب سرور از اسپم و سوء استفاده های احتمالی ، معمولا مدیران سرور یک محدودیت برای پردازش های طولانی در نظر گرفته اند که این می تواند مشکل وردپرس شما را ایجاد کند ، برخی از مدیران سرور زمان این پردازش را زیاد می کنند و برخی دیگر نیز کم می کنند ، نتیجه ای که دریافت می کنید به دلیل مقدار کم آن در تنظیمات php شما است.
رفع مشکل خطا Maximum Execution Time Exceeded وردپرس :
سه راه حل برای رفع این مشکل وجود دارد ، روش اول رفع دستی این مورد از طریق فایل .htaccess است و روش دوم استفاده از افزونه وردپرس برای انجام این کار است و روش سوم قرار دادن کد در فایل functions.php می باشد.
توجه داشته باشید ، در صورتی که سرویس دهنده هاست شما ، به دلیل مسائل امنیتی از اجرا روش های زیر جلوگیری کرده باشد ، وب سایت شما با خطا 500 مواجه خواهد شد ، بنابراین برای رفع این مشکل تغییرات را حذف نمایید.
روش اول : ویرایش دستی فایل .htaccess :
به کنترل پنل هاست خود وارید و سپس روی گزینه File manager کلیک کنید و وارد پوشه public_html شوید و سپس فایل .htaccess را ویرایش کنید ، چنانچه از سی پنل استفاده می کند فراموش نکنید در قسمت Setting فایل منیجر تیک show hidden and directory را علامت بزنید ، چنانچه این فایل وجود ندارد آن را ایجاد نمایید. توجه داشته باشید در ریشه اصلی و /wp-content/ و پوشه /wp-admin/ شما وجود دارد.
سپس کد زیر را به فایل خود اضافه نمایید :
php_value max_execution_time 300
اگر شما هنوز هم این خطا را مشاهده می کنید ، آن را به 600 تغییر دهید.
روش دوم : استفاده از افزونه وردپرس :
اگر شما قادر به ویرایش دستی فایل فایل .htaccess نمی باشید ، کافیست از افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded استفاده نمایید ، این افزونه درست همان روش اول را به طور خودکار انجام می دهد. این افزونه حداکثر زمان را به 300 تغییر می دهد.
روش سوم : به وسیله کد های functions.php :
کافیست کد زیر را به فایل functions.php قالب خود اضافه نمایید :
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );
امیدواریم با استفاده از این مقاله مشکل وردپرسی شما رفع شده باشد ، منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.